دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۸

برگزاری دهمین جشن فارغ التحصیلی دانشگاه آپادانا برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزار لویمون برگزاری کارگا

دهمین جشن فارغ التحصیلی دانشگاه آپادانا با حضور بیش از 450 دانش آموخته و نزدیک به 800 مهمان در تاریخ سیزدهم اسفند ماه 1396 در مجموعه گرین لند صدرا برگزار شد. این مراسم که حدود 7 ساعت به طول انجامید با گرفتن عکس دسته جمعی آغاز و با صرف شام پایان یافت. آقای دکتر محمدی مدیر عامل شرکت گاز استان فارس، دکتر قرایتی ریاست دانشگاه پیام نور استان فارس و مهندس جمشیدی مدیر کل فنی استانداری فارس مهمانان ویژه مراسم بودند.